Més accés és un sistema de gestió d’esdeveniments, entrades i accessos preparat per l’era post-COVID

 

Et permet gestionar entrades, controlar accessos i seguir l'assistència en temps real. És un sistema pensat i testejat en plena era COVID.

La nova realitat ens ha dut a pensar en totes aquelles entitats com la teva, amb la necessitat d’organitzar esdeveniments de tot tipus i que tenen l’obligació de complir amb unes noves regles del joc relacionades amb la salut pública, la prevenció i conscienciació global degut a la situació provocada per la COVID-19.

Què obtindràs?

  1. Un gestor online que permet crear en uns minuts un esdeveniment (gratuït o de pagament) al qual qualsevol persona (o grup familiar) pot registrar-s’hi.
  2. Aquesta persona rebrà una entrada en format QR que li facilitarà l’entrada al recinte de l’esdeveniment. T’oferim també una app disponible a Google Play i App Store capaç d’escanejar ràpidament aquests QR per fer-ne la validació d’assitència.
  3. Pots controlar en temps real l’aforament, el nombre de grups familiars i el nombre de persones que el conformen, quin smartphone ha realitzat la validació, etc.
  4. Nosaltres et fem la formació perquè tu puguis gestionar el teu esdeveniment i crear de nous sense la necessitat de consultar-nos. +acces és una eina pensada perquè tu puguis gestionar-la integralment de forma àgil, còmode i intuïtiva.
© 2021 +acces | we software de Lleida | avís Legal i privadesa | política de cookies | desenvolupat per | 629 90 70 23 acces@mesacces.com |