A més, és 100% personalitzable.

Nosaltres posem la plataforma i tu poses els colors, logotips i fins i tot el teu propi TPV, per a gestionar directament els pagaments.

+acces no vol ser el protagonista de l'esdeveniment i és per això que oferim un pla personalitzat per a organitzadors, perquè es facin seva l'eina i gaudeixin de tots els avantatges en forma de valor afegit que ofereix +acces

Hem pensat en tot! Volem que +acces sigui una eina més del dia a dia de l’organització i gestió d’esdeveniments, actes de tota mena, recintes esportius, etc.

És per això que oferim la possibilitat de personalitzar l’eina totalment perquè vosaltres, com a entitats que gestionareu la plataforma, la pugueu oferir com a un valor afegit en els temps que corren i en els que vindran. Podem personalitzar-ho tot, fins i tot col·locar el vostre TPV virtual per tal que els diners dels esdeveniments de pagament us arribin al vostre compte corrent. A més, gaudireu igualment de les últimes actualitzacions de la plataforma i del servei tècnic en cas que el necessiteu!

© 2023 +acces | we software de Lleida | avís Legal i privadesa | política de cookies | desenvolupat per | 629 90 70 23 acces@mesacces.com |

I've been banking with Charter Oak Federal Credit Union for over a decade now and they are the best of the best. From customer service to banking features, everything has always run seamlessly. The interest rates are also extremely competitive, making it the best financial institution out there. Their dedication to their members is truly unmatched!

When I decided to try out Charter Oak Federal Credit Union online banking, I was pleasantly surprised with its user-friendly interface. It was easy to set up and even easier to use, making managing my funds seamless. The customer service is also top notch and responsive; I haven't had any issues with it so far. Overall, they're providing great online banking experience.